Máriavárosban ingyenes kiszállás

Spóroljon az utazási költséggel és a kiszállási díjjal! Kecskeméten, a Máriavárosban szakembereink díjmentesen mennek a helyszínre és orvosolják a problémáját!

 

Amennyiben a helyszínen nem tudjuk megjavítani számítógépét vagy egyéb informatikai eszközét, akkor azt díjmentesen szervizünkbe szállítjuk és a javítás után visszavisszük Önnek!

 

Szolgáltatásaink
Szoftver hibaelhárítás

A jól megszokott dolgokat szereti az ember. Ez így van a szoftvereknél is. Napi használat mellett a régi jól bevált programjaival szeretne dolgozni. Sajnos ezek is elromolhatnak, mint bármi más, de ebben is tudunk segíteni önnek, hogy újra biztonságosan tudja használni szoftverjét.

Rendszeradminisztráció

Napi tapasztalatból tudjuk, hogy egy jól karbantartott rendszerrel, a hibák jelentős többsége orvosolható, még mielőtt nagyobb gond kialakulhatna, és akár használatlanná tenné számítógépüket vagy ahhoz csatlakozó eszközüket. Jobb megelőzni a bajt, és ebben mi partnerek vagyunk, kollegáinkkal állunk rendelkezésükre.

Installálások

Egy új nyomtató, vagy számítógépes hardver magától nem mindig működik azonnal, erre találták ki az installáló programokat, hogy a jelenleg futó operációs rendszerünkkel gond nélkül tudjanak kommunikálni. Nem kell megtanulni az összes gyártó termékeinek installálását, inkább keressen fel minket, és segítünk.

 
Vírusellenőrzés

Akinek Windows operációs rendszere van az biztos találkozott már a vírusnak nevezett jelenséggel. Rengeteg fajtájuk van és szerencsére, már rengeteg védelem is létezik ellenük. Kérdés most már melyik a legjobb, és leghatásosabb, hogy gond nélkül működhessen számítógépünk, vagy laptopunk? Ebben is tudunk segíteni, vagy ha már meg történt a baj, és vírustámadás áldozata lett, és annak eltávolításában kér segítséget.

Szoftverlegalizálás

Sokan nem gondolnak bele, hogy az épp használt szoftver egy cég terméke, mely mögött nem kevés munka áll, és még kevesebben tudják, hogy ha nem jogtiszta úton lett beszerezve azzal anyagi kárt okozunk. Ennek kivédésére számos újabb és hatékonyabb eszközöket vetnek be a hatóságok. A RE-FLEX Szervizpont ezt egy olyan szolgáltatással szeretné segíteni ügyfeleit, mely a szoftverlista elkészítésétől a jogtiszta szoftverek beszerzéséig szól.

Hardver hibaelhárítás

Számtalan esetben fordul elő, hogy amit használunk, az tönkre megy. Egy számítógéppel is így van ez, és nem mindig egyértelmű, hogy hol is van a hiba. Teljes hiba felderítést végezve szakképzett kollegáinkkal ügyfeleinknek egy személyre szabott megoldássokkal állunk elő az eszköz cserétől a teljes új számítógép összeszereléséig.